Ηράκλειο: 21oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Αυτοψία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης στο οδικό τμήμα «Πάνορμο – Πέραμα»

03.04.2024, 14:22

Εκτελέστηκαν έργα οδικής ασφάλειας ύψους 1.2 εκ. ευρώ

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, συνοδευόμενη από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων επισκέφτηκε σήμερα το οδικό τμήμα «Πάνορμο – Πέραμα» στο οποίο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες οδικής ασφάλειας, που εκτελούνται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Συγκεκριμένα οι εργασίες εκτελούνται σε όλη την περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου στο πλαίσιο του έργου : «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ», συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000€.

Σημειώνεται ότι έως τώρα έχουν κατασκευαστεί τοιχία αντιστήριξης, εξυγιαντικές στρώσεις, αποκαταστάσεις πρανών, και διαγραμμίσεις σε μεγάλα τμήματα της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

«Ένα μεγάλο έργο, προϋπολογισμού 1.200.000€, που αφορά στην οδική ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μυλοποτάμου και υλοποιήσαμε ως Περιφέρεια Κρήτης ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Με τις εργασίες που εκτελέσθηκαν στο τμήμα «Πάνορμο-Πέραμα», αντιμετωπίζεται πλέον αποτελεσματικά το πρόβλημα βραχοπτώσεων, με την κατασκευή αναβαθμών.

Πρόκειται για το οδικό τμήμα που αποτελεί την είσοδο του Δήμου Μυλοποτάμου και πλέον καθίσταται απόλυτα ασφαλές.

Ευχαριστούμε τον κ. Μαραγκουδάκη Ανδρέα και τους παρόδιους ιδιοκτήτες, κ.κ. Ανδρουλιδάκη Ευτυχία, Ανδρουλιδάκη Γαρυφαλλιά, Αλεξανδρινό Παύλο και Τζαγκαράκη Στέλιο, για την παραχώρηση τμημάτων των ιδιοκτησιών, καθώς και την υποδειγματική στάση τους κατά την εκτέλεση των εργασιών».

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Χανίων: Πάνω από 1.200 ραντεβού μέσα σε 24 ώρες