Ηράκλειο: 20oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο: Διάλεξη για την «Διαχείριση Συγκρούσεων», στα Χανιά

24.02.2024, 19:43

Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Στο πλαίσιο του Β’ κύκλου μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2023-24, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, «Δεξιότητες που όλοι μας θα έπρεπε να γνωρίζουμε», Βασιλική Μακαρώνη, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, θα δώσει διάλεξη την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου με θέμα: «Διαχείριση Συγκρούσεων».

Σε αυτό τον κύκλο μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα μάθουν από 8 διακεκριμένους εισηγητές, βασικές δεξιότητες που κάνουν την διαφορά στη καθημερινή ζωή, και που κανείς ποτέ δεν μας τις δίδαξε, αλλά και που ποτέ δεν είναι αργά για να μάθουμε.

Θα αναλυθούν θέματα όπως είναι η αυτοφροντίδα, η διεκδικητικότητα, η λήψη αποφάσεων, η διαχείριση αποτυχίας, η διαχείριση χρόνου, η επίλυση συγκρούσεων, το πώς να βάζουμε όρια στους άλλους και στον εαυτό μας, αλλά και πώς να είμαστε ανθεκτικοί στις δυσκολίες.

Τα μαθήματα του Α.Λ.Π. πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα ώρες 17:30 έως 20:00 στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου AKALI, Κισσάμου 55 και τα παρακολουθούν μόνο εγγεγραμμένοι σπουδαστές.

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο εδώ και 19 χρόνια υπηρετεί την δια βίου μάθηση που στοχεύει στην καλυτέρευση της καθημερινής ζωής μέσω της επιστημονικής γνώσης. Λειτουργεί τμήματα στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη, ενώ από το 2020 προσφέρει και διαδικτυακά προγράμματα:https://bit.ly/3vPinLI

Τελεί υπό την αιγίδα πανελλαδικά της Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), στην Κρήτη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *