Ηράκλειο: 33oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Δίδυμοι: Όσα πρέπει να ξέρετε για το ζώδιο του μήνα

23.05.2024, 0:29

Πώς είναι στη δουλειά και πώς θα καταφέρετε να τους εντυπωσιάσετε στο πρώτο ραντεβού;

Περίπου από τις 20 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου, ο ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Η εποχή των Διδύμων θα μας κάνει να επικεντρωθούμε στην επικοινωνία και τις σχέσεις – κυρίως, στο πώς σχετιζόμαστε με τον κόσμο γύρω μας.

Αυτή η διάθεση ευθυγραμμίζεται με τους Διδύμους, ένα μεταβλητό ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή.

Οι Δίδυμοι συμβολίζονται από τα δίδυμα που φαίνονται στον αστερισμό των Διδύμων, τον Κάστωρα και τον Πολυδεύκη. Σύμφωνα με τη μυθολογία, τα δύο αδέρφια αντιπροσωπεύουν τη θνητή και αθάνατη φύση μας και είναι ικανοί να ευδοκιμούν σε διαφορετικές συνθήκες.

Πρόκειται για ένα πολύπλευρο ζώδιο, που μπορεί να προσαρμοστεί σε καταστάσεις και περιβάλλονται. Είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις άπταιστες επικοινωνιακές τους ικανότητες για να συνδεθούν με πολλούς ανθρώπους από πολλές ιδέες. Η διττή φύση τους σημαίνει ότι οι Δίδυμοι προτιμούν να εξετάζουν τα πράγματα από πολλαπλές οπτικές γωνίες, προκειμένου να κατανοήσουν σφαιρικά τι συμβαίνει.

Στα καλύτερά τους, οι Δίδυμοι αποτελούν μέντορες και εμπνευστές για τους άλλους. Θέλουν όλοι να πετύχουν και να διασκεδάσουν. Είναι η ψυχή του πάρτι και μια κοινωνική πεταλούδα, ικανή να μετακινείται μεταξύ διαφορετικών ομάδων. Αχόρταγα περίεργοι, τείνουν να αναζητούν διεγερτικές δραστηριότητες ή συζητήσεις.

Αν μπορείτε να συμβαδίσετε με τη συνεχή φλυαρία τους, τότε έχετε βρει έναν οδηγό στο πρόσωπο των Διδύμων.

Τα κύρια και πιο θετικά χαρακτηριστικά τους είναι η ικανότητα στην επικοινωνία, η λαχτάρα για μάθηση, η εξωστρέφεια, το χιούμορ, η πνευματικότητα και ο αυθορμητισμός.

Πώς είναι οι Δίδυμοι στη δουλειά

Όσοι έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το ζώδιο μπορεί να έχουν την ικανότητα να κάνουν τη δουλειά δύο ανθρώπων ταυτόχρονα. Αυτό το ζώδιο του αέρα λατρεύει να ασχολείται με τη δουλειά και να αναλαμβάνει πολλά έργα. Στην πραγματικότητα, βρίσκουν μια αίσθηση σκοπού στην εργασία – αρκεί να αγαπούν αυτό που κάνουν.

Με τα ευρύτατα ενδιαφέροντά τους και την αδηφάγο περιέργειά τους, μπορεί να θέλουν να καλλιεργήσουν δύο καριέρες ταυτόχρονα – σκεφτείτε μια ακμάζουσα δευτερεύουσα δραστηριότητα με την οποία ασχολούνται μετά την πρωινή τους εργασία. Οι Δίδυμοι απολαμβάνουν να έχουν επιλογές και στην καριέρα τους, γι’ αυτό και θα ακολουθήσουν πολλά διαφορετικά μονοπάτια ταυτόχρονα.

Πώς είναι οι Δίδυμοι στον έρωτα

Οι Δίδυμοι έχουν μια αρνητική φήμη αναφορικά με τις σχέσεις. Συχνά αποκαλούνται οι «παίκτες του ζωδιακού κύκλου». Είναι αλήθεια ότι προτιμούν να κρατούν τις επιλογές τους ανοιχτές – αλλά μόνο μέχρι να συναντήσουν κάποιον που μπορεί να ακολουθήσει τον συνεχώς εξελισσόμενο χαρακτήρα τους. Αναζητούν πάντα το διανοητικό τους ταίρι, που μπορεί να κρατήσει το μυαλό και τη σκέψη τους σε εγρήγορση.

Eίναι το μόνο ζώδιο που κατοικεί στον ουρανό με έναν αιώνιο σύντροφο ζωής – τον δίδυμό τους. Θέλουν έναν συνέταιρο στο έγκλημα, κάποιον με τον οποίο μπορούν να γελάσουν και να κάνουν φασαρία. Μόλις δεσμευτούν, θα διαπιστώσετε ότι είναι εξαιρετικά πιστοί – αρκεί να απαντάτε εγκαίρως στα μηνύματα, τις κλήσεις και τα email τους.

Τα ζώδια που είναι πιο συμβατά με τους Διδύμους είναι τα ζώδια του αέρα Ζυγός και Υδροχόος, καθώς και τα ζώδια της φωτιάς Κριός και Λέων. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε έναν Δίδυμο, επιλέξτε μια τοποθεσία για ραντεβού που να ευνοεί μακροσκελείς συζητήσεις. Να είστε προετοιμασμένοι να τους κάνετε ερωτήσεις που προκαλούν σκέψη και πρόθυμοι να δώσετε και ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Ένας φίλος Δίδυμος φέρνει αυθορμητισμό, ιδέες για διασκεδαστικές περιπέτειες και νέα από την υπόλοιπη φιλική σας ομάδα. Ωστόσο, οι Δίδυμοι έχουν και την ικανότητα να ενημερώνονται για τα τελευταία κουτσομπολιά και θα τα μοιραστούν με όλους, αρκεί αυτό να μην επηρεάζει τη δική τους ζωή και το δικό τους συμφέρον.

Πηγή: marieclaire.gr

Διαβάστε επίσης: