Ηράκλειο: 26oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Γιώργος Αυτιάς: «Δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ»

10.06.2024, 12:00

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε συγκινημένος για την επιτυχία του 

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, μίλησε το πρωί της Δευτέρας μετά την εκλογική του νίκη ο Γιώργος Αυτιά.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε συγκινημένος για την επιτυχία και την εκλογή του ως ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Γιώργος Αυτιάς για ακόμη μία φορά ευχαρίστησε θερμά όλους τους πολίτες της χώρας που τον ψήφισαν, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκε.

 

«Δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ. Μόνο τα τηλέφωνα που έχω λάβει και τα μηνύματα του κόσμου. Αυτό είναι το μήνυμα των εκλογών είναι ένα και μοναδικό: ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, αλλά κοινωνία. Η κοινωνία έχει θέματα. Η κοινωνία διαβάζει τα πολιτικά δεδομένα πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Η Ελλάδα δεν είναι η πλατεία Συντάγματος», ανέφερε αρχικά.

«Η κοινωνία είπε θέλω στήριξη στην οικονομία, θέλω να φύγει αυτό το βάρος του σούπερ μάρκετ, θέλω καλύτερη υγεία και δημόσια διοίκηση. Αυτά είναι τα πράγματα. Ο πρωθυπουργός ξέρει να διαβάζει τα νέα πολιτικά δεδομένα και πλέον θα κινηθεί κι εκείνος αντιστοίχως. Η ακρίβεια είναι το θέμα και η καθημερινότητα. Οι άνθρωποι με ρωτούσαν για τα επιδόματα, για την αύξηση των μισθών, όχι για τον νομοσχέδιο των ομόφυλων», συμπλήρωσε.

Πηγή: Protothema.gr

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του δήμου Ηρακλείου για το εργοτάξιο στην Πυράνθου 

Ηράκλειο: Το εργοτάξιο της ντροπής που… βγάζει μάτι 

Ηράκλειο: Μετεξεταστέα η… καθαριότητα δίπλα στο Πανεπιστήμιο 

Συγκλονισμένη η Βιάννος από τον θάνατο του μικρού Νικόλα