Ηράκλειο: 32oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Η Ιππική ακαδημία Κρήτης βράβευσε τον αθλητή Μιχάλη Καλαράκη

12.02.2024, 15:00

Ο αθλητής Παρα Ιππασίας βρίσκεται «μια ανάσα» από την Παραολυμπιάδα του Παρισιού 2024

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, η Ιππική Ακαδημία Κρήτης στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του σωματείου, βράβευσε τον κρητικό αθλητή, Μιχάλη Καραλάκη, ο οποίος μετά από μια τιτάνια προσπάθεια κατάφερε να κατακτήσει όλα τα κριτήρια πρόκρισης και να περιμένει το εισιτήριο για την πρώτη Παρα Ολυμπιακή συμμετοχή μετά από 20 χρόνια στο άθλημα της ιππασίας.

Ιππική Ακαδημία Κρήτης

Μετά την βράβευση του Μιχάλη βραβεύτηκαν οι φορείς που στήριξαν την προσπάθεια, η Περιφέρεια Κρήτης, η Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας καθώς και οι επιχειρήσεις που συνέβαλαν οικονομικά στην επιτυχία του αθλητή.

Ιππική Ακαδημία Κρήτης

Τέλος βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές οι οποίοι διέπρεψαν τη χρονιά που πέρασε.

Ιππική Ακαδημία Κρήτης

Ιππική Ακαδημία Κρήτης

Η οικοδέσποινα της βραδιάς και προπονήτρια του σωματείου δήλωσε «ο Μιχάλης έκανε μια τεράστια προσπάθεια η οποία απαιτούσε μεγάλη πειθαρχεία και ψυχικό σθένος για να ολοκληρωθεί, είμαι ευγνώμων στους αιρετούς αλλά και τους εκπροσώπους τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστώ θερμά όλο τον κόσμο που ήρθε κοντά μας. Θεωρώ ότι όλη η Κρήτη και όλη η Ελλάδα πρέπει να στέκεται διπλά σε τέτοιες προσπάθειες καθώς ένας αθλητής όπως ο Μιχάλης ξεπερνούν εαυτό για να τα καταφέρουν. Το 2024 είναι μια Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή χρονιά και αν τελικά ο Μιχάλης τα καταφέρει να κρατήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το ΠΑΡΙΣΙ 2024 θα χρειαστεί όλοι να «βάλουμε πλάτη».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κλήρωση πολλών δώρων.