Ηράκλειο: 31oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

«Η παραλία»: Η αγαπημένη δραματική σειρά επιστρέφει με φόντο την Κρήτη του 1975

09.07.2024, 20:36

Η συνέχεια της αγαπημένης σειράς υπόσχεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστική 

Η σειρά «Η παραλία», που αγαπήθηκε από το κοινό για τις δυνατές ιστορίες, τους πολύπλευρους χαρακτήρες και το ειδυλλιακό σκηνικό της Κρήτης, επιστρέφει στην ΕΡΤ1, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της.

Στην Κρήτη του 1975

Η δεύτερη σεζόν της «Παραλίας» μάς μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας και η Δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος. Στους λαξευμένους βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν και αναζητούν την ταυτότητά τους μέσα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Μυστικά, έρωτας και εκδίκηση

Ταυτόχρονα, μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας ακόμα μια φορά να στοιχειώσει το παρόν. Μια ιστορία που όλοι λίγο έως πολύ ήξεραν, αλλά πολύ συνειδητά επέλεξαν να ξεχάσουν, και όσοι την έζησαν και επιβίωσαν, αργά ή γρήγορα, θα ζητήσουν εκδίκηση.

Η επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στην πατρογονική γη και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου) θα φέρουν στην επιφάνεια έναν απαγορευμένο, αλλά ταυτόχρονα παράφορο, έρωτα. Ο Παύλος προσπαθεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του, ενώ η Ιφιγένεια να τη διατηρήσει. Δεν γίνεται ο ένας να επιτύχει, χωρίς να αποτύχει ο άλλος.

Μια ωδή στην Κρήτη και στον έρωτα

Η σειρά «Η παραλία» επιστρέφει για μια δεύτερη σεζόν γεμάτη ίντριγκες, συγκινήσεις και εκπλήξεις. Μια ωδή στην Κρήτη, στην ομορφιά της φύσης και στη δύναμη του απαγορευμένου έρωτα.

Διαβάστε επίσης:


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα