Ηράκλειο: 34oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Η πιο δημοφιλής απόχρωση στο μανικιούρ για το 2024

11.01.2024, 0:36

Επιλέξτε ποια απόχρωση σας ταιριάζει

Κατά πάσα πιθανότητα διαθέτετε ήδη το πιο δημοφιλές βερνίκι για το 2024, αφού το κόκκινο είναι κλασικό. Έχει άλλωστε αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου, με τις γυναίκες να το επιλέγουν για το μανικιούρ τους εδώ και δεκαετίες – από τις flappers του 1920, μέχρι τη Marilyn Monroe το ’50.

Παρά το γεγονός αυτό, όμως, ανά διαστήματα άλλες αποχρώσεις καταφέρνουν να τραβήξουν την προσοχή μας (βλ. για παράδειγμα το απαλό ροζ ή το σοκολατί) και να βγουν μπροστά στον αγώνα των τάσεων.

Παρόλα αυτά, το 2024 θα είναι η χρονιά του κόκκινου και ήδη έχουμε δει να το επιλέγουν για τις επίσημες εμφανίσεις τους πολλές διάσημες σταρ, όπως η Selena Gomez, η Camila Morrone και η Hailey Bieber.

Ένα κόκκινο μανικιούρ είναι ιδανικό για κάθε εποχή, ταιριάζει με όλα, δείχνει ταυτόχρονα κομψό και σέξι και κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας. Επιπλέον, το αποτέλεσμα δείχνει πάντα τέλειο, ακόμα κι αν βάφουμε τα νύχια μόνες μας στο σπίτι.

Αν είστε σαν κι εμάς, αγαπάτε το κόκκινο και θέλετε να δοκιμάσετε ένα εντυπωσιακό σχέδιο, οι παρακάτω ιδέες θα σας δώσουν όλη την έμπνευση που χρειάζεστε. Διακριτικά ή πιο έντονα, αποκλείεται να μην βρείτε κάποιο που να σας αρέσει και να ταιριάζει με τις επερχόμενες εμφανίσεις σας.