Ηράκλειο: 25oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ιωάννα Μαλέσκου: Επισκέφτηκε με την κόρη της το μαγευτικό πάρκο της Παύλιανης

24.02.2024, 14:23

Μαγεμένη από τον προορισμό, επέστρεψε στην Αθήνα

Μέσα Γενάρη και η Ιωάννα Μαλέσκου οργάνωσε εξόρμηση με την κόρη της σε ένα από τα πιο όμορφα φυσικά πάρκα της χώρας, το οποίο βρίσκεται στο ορεινό χωριό Παύλιανη στον νομό Φθιώτιδας.

Ιωάννα Μαλέσκου

Στην λεζάντα της περιγραφής, έγραψε:

«Ήθελα πολύ να πάμε βολτίτσα στο φημισμένο φυσικό Πάρκο της Παύλιανης και τα καταφέραμε!

Ένα πάρκο- στολίδι 2,5 ώρες περίπου μακρυά από την Αθήνα, εκτείνεται στις πηγές του ποταμού Ασωπού, στις καταπράσινες πλαγιές της Οίτης. Ένας προορισμός για όλη την οικογένεια. Ο χρόνος κυλάει τόσο διαφορετικά όσο περπατάς στις σκιές των αιωνόβιων δένδρων, μαγεύεσαι από το έντονο πράσινο και το κελάρυσμα των νερών, χαζεύοντας τους μικρούς καταρράκτες να «χορεύουν».

Και μέσα σε όλη αυτή τη μαγεία της φύσης, έχεις έναν ακόμη λόγο να χαμογελάς, με τα ευφάνταστα πρωτότυπα εικαστικά έργα, εθελοντών-κατοίκων του χωριού! Όλη η διαδρομή μοιάζει με περιπέτεια, με ένα παιχνίδι και.. χωρίς να το καταλάβεις, κάνεις και τη γυμναστική σου!

*παρότι είχα το super καρότσι μας, ιδανικό για περιπέτειες … έφτασα μόνο μέχρι ένα σημείο-δεν προνόησα να πάρω μαζί μάρσιπο). Την επόμενη φορά θα είμαι πιο καλά οργανωμένη. Το πόσο αγάπησα αυτό το μέρος… δεν περιγράφεται. Ανυπομονώ να ξαναπάμε!».