Ηράκλειο: 15oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ηράκλειο: Κρίσιμη σύσκεψη Αυγενάκη με τους φορείς των αγροτών

10.02.2024, 11:34

Σε αναβρασμό ο αγροτικός κόσμος

Σύσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη με τους φορείς αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και αλιέων από όλη την Κρήτη πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Αυγενάκης αγρότες

Στην κρίσιμη σύσκεψη, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί, οι εκπρόσωποι των Συλλόγων αναμένεται να εκθέσουν, για άλλη μια φορά, τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας στο νησί, τη στιγμή που ο αγροτικός κόσμος σε όλη τη χώρα, βρίσκεται σε αναβρασμό.

Στη σύσκεψη συμμετέχει επίσης ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, καθώς επίσης και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης, προσερχόμενος στο Επιμελητήριο, υπογράμμισε ότι «οι προθέσεις της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρες. Και βελτιώσεις στην ΚΑΠ πρέπει να γίνουν και παρεμβάσεις έτσι ώστε οι συνθήκες ζωής των αγροτών να γίνουν καλύτερες».

Δείτε τη δήλωση του κ. Αυγενάκη:

 

Σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι των φορέων των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των μελισσοκόμων και των αλιέων της Κρήτης, επεσήμαναν ότι συμμετέχουν στη σύσκεψη προκειμένου να εκθέσουν στον αρμόδιο υπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Δείτε τις δηλώσεις: