Ηράκλειο: 13oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Κατηκαρίδης: «Καλώ τον κόσμο της Κρήτης να μας στηρίξει»

23.10.2023, 21:37

Οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού και το κάλεσμα στον κόσμο της Κρήτης 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξης Κατηκαρίδης, μετά την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Γυναικών στην Κρήτη, μίλησε για τη συγκέντρωση και την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των αγώνων με την Ουκρανία στο Ηράκλειο για το Women’s Nations League και κάλεσε τους φιλάθλους της Κρήτης να στηρίξουν την προσπάθεια της ελληνικής Ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

«Όπως κάθε φορά που συγκεντρωνόμαστε, είμαστε όλοι μας ιδιαίτερα χαρούμενοι. Μπορώ να πω μάλιστα ότι μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη χαρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην Κρήτη, που αποδεδειγμένα αγαπά το γυναικείο ποδόσφαιρο και έχει κάνει μεγάλα βήματα για την ανάπτυξή του. Έτσι, δράττομαι της ευκαιρίας να καλέσω τους φιλάθλους του νησιού να στηρίξουν την Εθνική Γυναικών, γιατί θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι για τις κοπέλες που ασχολούνται με το γυναικείο ποδόσφαιρο υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν και η μόνη πραγματική ανταμοιβή είναι η αγάπη και η στήριξη του κόσμου.

Αυτό ισχύει και για τους συλλόγους και για τις Εθνικές Ομάδες. Μακάρι λοιπόν να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στους αγώνες μας στο Ηράκλειο.

 

Για τα υπόλοιπα -και κυρίως τα αγωνιστικά θέματα, θεωρώ πώς έχουμε μέρες μπροστά μας και θα βρούμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε. Τώρα εστιάζουμε στη δουλειά, ώστε με συγκέντρωση να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με την Ουκρανία στο φιλόξενο περιβάλλον του Ηρακλείου».