Ηράκλειο: 31oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Μαλεβίζι: Προσβάσιμη η παραλία της Λυγαριάς για άτομα με αναπηρίες

10.07.2024, 16:47

Mε το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τη ΜΑΕΔΗΜ και με τη χορηγία της εταιρείας Χαλκιαδάκης ΑΕ εγκατέστησαν το σύστημα πρόσβασης SeaTrac καθώς και τις απαραίτητες συνοδευτικές υποδομές (αποδυτήρια, τουαλέτα, θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ) στην παραλία της Λυγαριάς.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας μαζί με την διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Χαλκιαδάκης ΑΕ Χριστίνα Χαλκιαδάκη, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γρηγόρης Περυσινάκης και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Παντερής, βρέθηκαν στην παραλία της Λυγαριάς μαζί με την διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Χαλκιαδάκης ΑΕ Χριστίνα Χαλκιαδάκη και είδαν από κοντά το σύστημα SEATRAC.

Λυγαριά ΑΜΕΑ

Λυγαριά ΑΜΕΑ

Λυγαριά ΑΜΕΑ

Λυγαριά ΑΜΕΑ

«Η τοποθέτηση αυτού του συστήματος αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι δημότες και επισκέπτες μας, ανεξαρτήτως κινητικών δυνατοτήτων, θα μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά της θάλασσας και τις ευκαιρίες αναψυχής που προσφέρει.» ανέφερε ο Μενέλαος Μποκέας ευχαριστώντας θερμά την εταιρεία Χαλκιαδάκης ΑΕ και προσωπικά την κ Χριστίνα Χαλκιαδάκη, για την στήριξη της προς το Δήμο Μαλεβιζίου.

Λυγαριά ΑΜΕΑ

Λυγαριά ΑΜΕΑ

Το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης που εγκαταστάθηκε είναι σχεδιασμένο για να επιτρέπει στα άτομα με αναπηρία να εισέρχονται και να εξέρχονται από τη θάλασσα με ασφάλεια και ανεξαρτησία.

Τα Άτομα με Αναπηρία μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους τηλεχειριστήριο για το SEATRAC δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδα tobea.gr.

Λυγαριά ΑΜΕΑ

Διαβάστε επίσης:


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα