Ηράκλειο: 29oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Μουσική επετειακή εκδήλωση στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

18.06.2024, 17:29

Παρέστησαν οι τοπικές αρχές, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου

Στην κατάμεστη αίθουσα «Παντελής Πρεβελάκης» του Ωδείου Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Κυριακής, 16ης Ιουνίου 2024, μία ακόμη επετειακή εκδήλωση, στο πλαίσιο των εορτασμών της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για τη συμπλήρωση 200 ετών από τη μαρτυρική τελείωση των εν Ρεθύμνη Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων, Μανουήλ, Αγγελή, Γεωργίου και Νικολάου.

Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ρεθύμνης, παρουσιάζοντας πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με το γενικό τίτλο «Όταν Ελλήνων μουσικές στον κόσμο ταξιδεύουν…», «ταξίδεψε» το πολυπληθές ακροατήριο με όμορφα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, τα οποία, όπως σημείωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος στην αποφώνησή του, «έφθασαν μέχρι τον ουρανό, ως εύοσμο θυμίαμα στην επέτειο των Αγίων μας».

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη θερμά την κ. Ισιδώρα Χαλκιαδάκη, η οποία έχει τη μουσική διεύθυνση και διδασκαλία της Χορωδίας και συνόδευσε τους καλλίφωνους χορωδούς στο πιάνο, καθώς και όλα τα επίλεκτα μέλη της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ρεθύμνης, για την υπέροχη αυτή παρουσίαση.

Στον χαιρετισμό της, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, συγκινημένη, συνεχάρη επίσης τη Χορωδία και απηύθυνε δημοσίως την πρόσκληση η εν λόγω μουσική εκδήλωση να πραγματοποιηθεί προσεχώς και στη γενέτειρα των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων, τις Μέλαμπες του Δήμου Αγίου Βασιλείου Νομού Ρεθύμνης.

Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Διαβάστε επίσης:

Το τριήμερο Αγίου Πνεύματος οι γιατροί από το «Λαϊκό» στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων

Προφυλακίστηκε ο 41χρονος για το διπλό συμβόλαιο θανάτου στο Ρέθυμνο

Πένθος στα Ανώγεια: Έφυγε από τη ζωή ο Δήμος Σκουλάς του Παπαγιάννη

Κρήτη: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έλεγχοι για… «μπόμπες»


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα