Ηράκλειο: 15oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Νίκος Φίλης: Ο Κασσελάκης στηρίχθηκε από το σκοτεινό διαδίκτυο

25.10.2023, 12:20

Αν επιμένει στις απόψεις του δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε χαρακτηριστικά

Τον Στέφανο Κασσελάκη όπως και τον Τραμπ τον στήριξε το «σκοτεινό διαδίκτυο» δήλωσε την Τετάρτη ο Νίκος Φίλης σημειώνοντας πως αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στις απόψεις του τότε «δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του κόμματος».

Παράλληλα επανέλαβε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «προσπαθεί με θολό τρόπο να προωθήσει ένα σχέδιο μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ από αριστερό ευρύχωρο κόμμα πράγμα που θέλουν δυνάμεις της ολιγαρχίας της χώρας. Αυτά που λέει εξυπηρετούν την κατάρρευση της ριζοσπαστικής αριστεράς».

«Κάνει πολιτική με ριάλιτι είναι δυνατόν να εμπνεύσει αυτό. Η μέχρι στιγμής παρουσία του είναι μια παρουσία που ταυτίζεται με την προβολή της προσωπικής του ζωής και όχι με τα προβλήματα των πολιτών» συμπλήρωσε.

«Το κόμμα περνάει μια στρατηγική κρίση, συνεχώς συρρικνώνεται και επιδεινώνεται η αξιοπιστιά του, ο Κασσελάκης το επιδεινώνει αυτό γιατί εκτός των άλλων επιχειρει να κάνει κάτι που δεν είχε πει, να μετατρέψει ένα κόμμα της ευρωπαικής αριστεράς σε ένα κόμμα Μπάιντεν».

Είπε, δε, για μια ακόμη φορά οτι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τις μεθόδους και το ύφος του Ντόναλντ Τραμπ καθώς είχε πει όπως ο Τραμπ ότι είμαι καλός επιχειρηματίας και γίνω καλό πρόεδρος, στηρίχτηκε από το σκοτεινό μέρος του διαδικτύου και «δεν αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό» και αλώθηκε ένα κόμμα το Ρεπομπλικάνικό από τον Τραμπ και δεν έφτιαξε ένα άλλο κόμμα για να υπερασπιστεί τις δικές του αρχές».

Στο πλαίσιο αυτό είπε με εμφαση ότι «ο Κασσελάκης με αυτές τις απόψεις που διατυπώσε, αν επιμένει, δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» διευκρίζοντας ότι «τίθεται θέμα συζήτησης για τις απόψεις που διατυπώνει».