Ηράκλειο: 16oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ο αδερφός βρήκε νεκρή την 42χρονη – Με ψαροντούφεκο προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο πατέρας της

25.10.2023, 10:25

Στο μπάνιο του σπιτιού της στην Συκιές της Θεσσαλονίκης βρήκε νεκρή ο αδερφός της την 42χρονη, την οποία έπνιξε ο 69χρονος πατέρας της το απόγευμα της Τρίτης. Αυτός ήταν που κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατό της.

Στη συνέχεια ο αδερφός της 42χρονης Κατερίνας προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα τους, ο οποίος, όμως, δεν απαντούσε στις επανειλημμένες τηλεφωνικές κλησεις και γι’ αυτό πήγε στο σπίτι του στην περιοχή της Τούμπας.

Ο 69χρονος πατέρας βρέθηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα της κουζίνας με τραύμα στην κοιλιακή χώρα ενώ δίπλα του υπήρχε ένα ψαροντούφεκο. Ο ίδιος ήταν που ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι είχε σκοτώσει την κόρη του στο διαμέρισμά της και ακολούθως αυτοτραυματίστηκε με ψαροντούφεκο θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Εκεί ήταν που ο πατέρας της 42χρονης φέρεται να είπε στον γιο του ότι ήταν αυτός που σκότωσε την κόρη του καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει.

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και εισήχθη στην χειρουργική επέμβαση κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία τραύματα στο αριστερό ημιθωράκιο και στο επιγαστριο με τους αστυνομικούς να έχουν κατασχέσει από το σπίτι του το ψαροντούφεκο και το καμάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 42χρονη που έμενε στο διαμέρισμα στην οδό Μετεώρων, έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.