Διαδικασία
Βήμα 1
Κεφτεδάκια: Σε ένα μπολ βάζουμε τις φέτες του τοστ με το γάλα για να μουλιάσουν. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και το μουλιασμένο ψωμί με το γάλα. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε κεφτέδες των 50 γρ.
Βήμα 2
Αλευρώνουμε τους κεφτέδες. Τους τοποθετούμε στη φριτέζα αέρος και ψήνουμε στους 180°C για 15΄. Ανακατεύουμε στα μισά του ψησίματος για να πάρουν τα κεφτεδάκια μας χρώμα. Τα ψήνουμε ανά 2 δόσεις.
Βήμα 3
Σάλτσα: Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και με ένα σύρμα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σερβίρουμε τη σάλτσα με τα κεφτεδάκια μας.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Φωτογραφία: Studio LM
πηγή: olivemagazine.gr
Δημοφιλή
Ηράκλειο: Θλίψη στους ξενοδόχους για τον χαμό του Θεόφραστου Καλουτσάκη
Απανωτοί σεισμοί «ταρακούνησαν» την Κρήτη - Στα 4 Ρίχτερ καταγράφηκε ο δεύτερος
Θρήνος στο Τζερμιάδο για τον πρόωρο χαμό του Αλέξανδρου - «Έφυγε» σε ηλικία μόλις 20 χρονών
Τζόκερ: Κρητικός χτύπησε «φλέβα χρυσού» - Σε ποια περιοχή έπεσε το... τυχερό πεντάρι
Κρήτη: «Πράσινο φως» για τον πολυτελή οικισμό των 5.900 κατοίκων και εργαζομένων
Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά - Στο νοσοκομείο οδηγός μηχανής (φωτο)
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκατοντάδες παρατυπίες σε όλη την Ελλάδα αποκάλυψαν οι πρώτοι έλεγχοι
Νεκρός πατέρας 3 παιδιών σε τροχαίο με μηχανή-Νέα τραγωδία στην άσφαλτο
Νέο τροχαίο δυστύχημα: Τρεις νεκροί και δυο σοβαρά τραυματίες (βίντεο)