Ηράκλειο: 13oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πάνο Βλάχο: Πιστεύω ότι δεν το εννοούσε, αλλά ούτε προέτρεπε σε βία

12.02.2024, 17:00

Σχετικά με του στίχους «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Η Σταματίνα Τιμτσιλή σχολίασε στην εκπομπή που παρουσιάζει, τους στίχους που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος με αναφορά στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Ποροσάλτε, όταν τραγούδησε σε live εμφάνισή του, «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Η παρουσιάστρια είπε στο «Happy Day» ότι: «Νιώθω ότι ο Πάνος Βλάχος, βλέποντας τις αντιδράσεις και καταλαβαίνοντας το νόημα του περιεχομένου των στίχων πιστεύω ότι δεν εννοούσε, αλλά ούτε προέτρεπε σε βία».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πρόσθεσε ότι: «Ούτε αυτός ο στόχος του. Καμιά φορά, όμως, όταν είσαι τόσο αγαπητό πρόσωπο και έρχεται ο κόσμος στις συναυλίες σου και στις θεατρικές σου παραστάσεις, πρέπει να προσέχεις και τι μπορεί να υπονοηθεί από αυτό που λες. Δεν νιώθω ότι ο σκοπός του ήταν να πραγματοποιηθεί αυτό που τραγούδαγε, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς όταν το περιεχόμενο είναι τέτοιο, πρέπει μετά να αναδιπλωθείς και γι’ αυτό το έκανε εύστοχα».

Από την πλευρά της, η συνεργάτιδά της, Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε ότι διαφωνεί με τον τρόπο που τα μάζεψε αργότερα, ο Πάνος Βλάχος και θεωρεί: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένας καταπληκτικός ηθοποιός που κάνει τεράστια επιτυχία. Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του μέσα από αυτή την τοποθέτηση που δεν έχει κανέναν λόγο».