Ηράκλειο: 23oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Θα είναι ο Στέφανος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;

19.04.2024, 0:41

Πολλά γράφτηκαν κι ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες για το αν θα είναι ή όχι ο Στέφανος Κασσελάκης υποψήφιος στις ευρωεκλογές

Μπορεί ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ωστόσο κάποιοι επιμένουν να υποστηρίζουν σε «πηγαδάκια» και αραπολιτικές στήλες ότι το όνομά του θα συμπεριλαμβάνεται, τελικά, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Το παραπάνω σενάριο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς ευρωεκλογές. Σύμφωνα με το ieiediseis.gr, στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η παρουσίαση του οποίου θα γίνει την Παρασκευή (19/4), στον «Ελληνικό Κόσμο», δεν θα υπάρχει το όνομά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη ευρωλίστα θα συμπεριλαμβάνονται οι 35 που πήραν το «πράσινο φως» από τα μέλη του κόμματος, μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών εκλογών, ο Κώστας Αρβανίτης, η Έλενα Κουντουρά και οι 5 που θα πάρουν το χρίσμα από τον Στέφανο Κασσελάκη. Γι’ αυτό, ναι, υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Για τους ποιους, τελικά, θα επιλέξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά ποιο είναι το βιογραφικό τους.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα: «Είναι προσβολή στο πρόσωπό μου»

ΣΥΡΙΖΑ: «Βράζουν» με Παπανώτα – Την αντίδραση της Κουμουνδούρου ζητά η Μπεκατώρου