Ηράκλειο: 31oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Το παιδί-θαύμα στο πιάνο εύχεται στο CretaOne (βίντεο)

24.10.2023, 17:24

Ο Εμμανουήλ Κουτσάκης κατέχει 5 παγκόσμιες πρωτιές 

Ευχές με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μέσω της μουσικής, την οποία υπηρετεί με αγάπη από την ηλικία των 2,5 ετών, έστειλε στο CretaOne το παιδί-θαύμα στο πιάνο Εμμανουήλ Κουτσάκης ο οποίος ζει με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Με μία μελωδία που συναρπάζει και σε ταξιδεύει ο Εμμανουήλ ευχήθηκε καλή αρχή και κάθε επιτυχία στο νέο μεγάλο εγχείρημα στο χώρο των Media της Κρήτης.

Η θετική αύρα του 8χρονου Εμμανουήλ «ταξιδεύει» μέσα από το CretaOne σ’ όλους τους κρητικούς και ευχή όλων να φιλοξενήσουμε τον μικρό στις εγκαταστάσεις μας για ένα γύρισμα με «συνοδοιπόρο» το αγαπημένο του πιάνο και την ξεχωριστή του διάθεση.

10 πρωτιές σε Ελλάδα και Κόσμο 

Ο μικρός Εμμανουήλ ασχολείται με το πιάνο από την ηλικία των 2,5 ετών και έχει 10 πρώτες θέσεις, 5 παγκόσμιες και 5 στην Ελλάδα. Έχει συνθέσει τον ύμνο του Olympic day run στη Θεσσαλονίκη. Στην ηλικία των 6 ετών προχώρησε στη διασκευή του «Ήτανε μία φορά…», ενώ γενικότερα έχει συνθέσει μόνος του μοναδικά σε ποιότητα μουσικά κομμάτια. Ταυτόχρονα έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική «ο κόσμος των παιδιών» που τραγουδά ο ίδιος ενώ παίζει και πιάνο, με την Μέλα Γεροφώτη να συνδράμει στα φωνητικά. Μέσα από τις δεκάδες εμφανίσεις του σε μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας και του εξωτερικού έχει κάνει περήφανη την πατρίδα μας σ’ όλο τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο: