Ηράκλειο: 36oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Ζώδια: Οι γεννημένοι οικογενειάρχες

11.07.2024, 0:06

Βάζουν πάνω από όλα την οικογένεια 

Όλοι, λίγο ή πολύ είμαστε δεμένοι με την οικογένειά μας. Απλώς κάποια ζώδια είναι πραγματικά πολύ κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους και δεν μπορούν να ζήσουν μακριά τους.  Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρώτος στη λίστα μας και όχι άδικα. Αν ο Καρκίνος είναι γνωστός για κάτι αυτό είναι η μεγάλη του αγάπη για την οικογένεια, η απόλυτη λατρεία, πίστη και αφοσίωση που έχει στους δικούς του ανθρώπους. Τους βάζει πάνω και από την ζωή του την ίδια. Η οικογένεια για τον Καρκίνο είναι ιερή.

ΛΕΩΝ
Ο Λέοντας προστατεύει την οικογένειά του όπως το λιοντάρι την αγέλη του. Λατρεύει τους δικούς του ανθρώπους και τρελαίνεται να περνάει χρόνο μαζί τους. Ειδικά τα παιδιά του ή τα ανίψια του, τα έχει στα οπα οπα και τα κακομαθαίνει με δώρα και χατίρια.

ΚΡΙΟΣ
Μην σε εκπλήσσει που βλέπεις τον Κριό στο άρθρο αυτό. Να ξέρεις ότι μπορεί γενικά να θέλει να είναι ανεξάρτητος και ελεύθερος, ωστόσο είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του. Μην τολμήσεις να θίξεις κάποιον δικό του άνθρωπο, μαύρο φίδι που σε έφαγε! Θα πέσει να σε φάει! Σαφώς και θέλει να περνάει χρόνο με τους δικούς του, απλά δεν τους «πνίγει» όπως ο Καρκίνος για παράδειγμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός λατρεύει την οικογένειά του. Γίνεται ασπίδα για εκείνους. Τους έχει ψηλά, τους φροντίζει και περνά χρόνο μαζί τους. Τους εμπιστεύεται, ξέρει ότι μπορεί να τους ανοιχτεί και τους έχει ψηλά. Γενικά τον θεσμό της οικογένειας, τον έχει ψηλά ο Σκορπιός. Κάνει τα πάντα για τους δικούς του ανθρώπους. Από τη στιγμή που είσαι μέλος της οικογένειάς του, είσαι αυτόματα και κάτω από τα «φτερά» του.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 61χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Αεροδρόμιο Σητείας: «Έρχονται» επιπλέον πτήσεις και μεγαλύτερα αεροσκάφη για το Πάσχα

Φαράγγι της Σαμαριάς: Συνεχίζεται η «μάχη» για την κατάσβεση της φωτιάς

ΠΑΓΝΗ: Πεντάωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα