Ηράκλειο: 23oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Ταύρος και χωρισμός

16.05.2024, 23:42

Πως το ξεπερνούν 

Ο χωρισμός δεν είναι πάντα εύκολος, ούτε όλοι τον διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο, πόσο μάλλον ο Ταύρος που ανήκει στα πλέον προσγειωμένα άτομα και σε αυτά που δεν θα κάνουν… κατινιές. Δεν παύει όμως και εκείνος να είναι άνθρωπος, να έχει συναισθήματα και να πονάει. Και μιας και μιλάμε για συναίσθημα, ο Ταύρος, ως παιδί της Αφροδίτης το έχει… μπόλικο.

Όπως και να έχει πάντως, όταν το ζώδιο αυτό κληθεί να αντιμετωπίσει έναν χωρισμό, οι αντιδράσεις του είναι μετρημένες και… ήρεμες. Θα σε αφήσει στην ησυχία σου αμέσως. Δε θα σου κάνει σκηνές, δε θα επιδιώξει να σε εκδικηθεί ή να σε κάνει να ζηλέψεις και να υποφέρεις ή γενικότερα να σε χτυπήσει «κάτω από τη ζώνη».

Δεν χρειάζεται να φοβάσαι τις αντιδράσεις του. Ναι, όταν θυμώνει μπορεί να γίνει… ταύρος εν υαλοπωλείο, ωστόσο, αυτό θα το κάνει στο δικό του σπίτι και όχι στο δικό σου. Μην ξεχνάς ότι εκτός από ξεροκέφαλος, είναι και εγωιστής και τέτοια δικαιώματα δε θα στα δώσει ποτέ. Αν το βλέπει κι εκείνος ότι η σχέση σας δε γινόταν να συνεχιστεί άλλο, τότε θα του είναι ακόμα πιο εύκολο να σε ξεπεράσει και να πάει παρακάτω. Είναι ένα άτομο λογικό και πρακτικό, οπότε θα προτιμήσει να υποφέρει σιωπηλά, ώσπου κάποια στιγμή να βρει την ηρεμία του και τη γαλήνη του.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε επίσης: