Διαδικασία
Βήμα 1
Κεφτεδάκια: Σε ένα μπολ βάζουμε τις φέτες του τοστ με το γάλα για να μουλιάσουν. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και το μουλιασμένο ψωμί με το γάλα. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε κεφτέδες των 50 γρ.
Βήμα 2
Αλευρώνουμε τους κεφτέδες. Τους τοποθετούμε στη φριτέζα αέρος και ψήνουμε στους 180°C για 15΄. Ανακατεύουμε στα μισά του ψησίματος για να πάρουν τα κεφτεδάκια μας χρώμα. Τα ψήνουμε ανά 2 δόσεις.
Βήμα 3
Σάλτσα: Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και με ένα σύρμα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σερβίρουμε τη σάλτσα με τα κεφτεδάκια μας.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση – Food styling: Μάκης Γεωργιάδης – Φωτογραφία: Studio LM
πηγή: olivemagazine.gr
Δημοφιλή
Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της πόλης - Στο αυτόφωρο ανήλικος οδηγός
Θλίψη σε χωριό του Ηρακλείου: 66χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον σύζυγό της
Σεισμός με το... καλημέρα νότια της Κρήτης
Τραγωδία στα Χανιά: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο του
Έκπληξη με το επίδομα 250 ευρώ στους συνταξιούχους
Γυναικοκτονία - Χαλάνδρι: Αυτός είναι ο δολοφόνος της 47χρονης
Τροχαίο τα ξημερώματα στα Χανιά - Στο νοσοκομείο οδηγός Ι.Χ
Πατέλες: Έσπασε κεντρικός αγωγός της ΔΕΥΑΗ – «Ποτάμι» η Νικολάου Ξυλούρη (βίντεο-φώτο)
Συναγερμός για την εξαφάνιση 43χρονης Τάνιας