Τα υλικά και η εκτέλεση
Ο μπακαλιάρος με σπανάκι στη κατσαρόλα είναι ένα πιάτο χωρίς πολλές θερμίδες. Δοκιμάστε το μπακαλιάρο με σπανάκι στην κατσαρόλα.
Υλικά
- 1 kg μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
- 1 kg σπανάκι
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 πράσο
- 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- Πιπέρι κόκκινο και μαύρο
Για το μπακαλιάρο με σπανάκι
- Ρίχνουμε πρώτα σε ένα τηγάνι το λάδι, το ξερό κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια και το πράσο ψιλοκομμένα.
- Τα αφήνουμε να μαραθούν.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι το σπανάκι, τον πελτέ και το πιπέρι.
- Αφού τα αφήσουμε να πάρουν μια βράση, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα ταψί και βάζουμε από πάνω στον μπακαλιάρο.
Για το ψήσιμο
- Ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου στους 200°C.
Πηγή: argiro.gr
Δημοφιλή
Απόφαση σταθμός για τους άνω των 60 - Ποιοι δεν βγαίνουν στη σύνταξη
Πένθος στο Ηράκλειο: Έφυγε από τη ζωή ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού
Ηράκλειο: Συγκίνηση για τον θάνατο του Θεόδωρου Χαλκιαδάκη
Νησιά σε καθεστώς… take away - Οι τουρίστες γυρνούν την πλάτη στην εστίαση
Τι λέει ο Γεωργιάδης για τη γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Αίγινα εξαιτίας έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας
Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποχρεωτική αντικατάστασή τους
Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος: Νεκρός 30χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
ΕΦΚΑ: Σήμερα η πληρωμή των αναδρομικών – Ποιους αφορά
Ήταν λάθος μου, έπρεπε να τον είχα πάρει μαζί μου, λέει η αδερφή του 5χρονου στα Καμίνια