Ηράκλειο: 26oC

Μπακαλιάρος με σπανάκι στην κατσαρόλα

19.12.2024, 23:36

Τα υλικά και η εκτέλεση

Ο μπακαλιάρος με σπανάκι στη κατσαρόλα είναι ένα πιάτο χωρίς πολλές θερμίδες. Δοκιμάστε το μπακαλιάρο με σπανάκι στην κατσαρόλα.

Υλικά

  • 1 kg μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
  • 1 kg σπανάκι
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1 πράσο
  • 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • Πιπέρι κόκκινο και μαύρο

Για το μπακαλιάρο με σπανάκι

  • Ρίχνουμε πρώτα σε ένα τηγάνι το λάδι, το ξερό κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια και το πράσο ψιλοκομμένα.
  • Τα αφήνουμε να μαραθούν.
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι το σπανάκι, τον πελτέ και το πιπέρι.
  • Αφού τα αφήσουμε να πάρουν μια βράση, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα ταψί και βάζουμε από πάνω στον μπακαλιάρο.

Για το ψήσιμο

  • Ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου στους 200°C.

Πηγή: argiro.gr

πριν από 1 λεπτό
Πολιτική

Πλεύρης για μαζικά SMS που οδηγούσαν μετανάστες στην Κρήτη – «Επιθετική κίνηση διακινητών»

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 8 λεπτά
Τεχνολογία

9 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε το ChatGPT να κάνει

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 18 λεπτά
Ελλάδα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παίρνει παράταση η υποβολή ΑΤΑΚ – Δείτε τη νέα ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 28 λεπτά
Ελλάδα

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πιερία – Νεκρό 9χρονο κορίτσι σε τροχαίο (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 35 λεπτά
Ηράκλειο

Τρομερή θλίψη στο Ηράκλειο: Την Παρασκευή 29/8 το τελευταίο αντίο στον 40χρονο Νίκο

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 41 λεπτά
Style

Συνταγή: Ψαρονέφρι µε μουστάρδα και γιαούρτι

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 49 λεπτά
Ελλάδα

24ωρη απεργία αύριο Πέμπτη 28/8 – Ποιοι κατεβάζουν ρολά

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 58 λεπτά
Ελλάδα

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε καραμπόλα έξω από ΚΤΕΛ – Του πέρασαν χειροπέδες

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 1 ώρα
Αθλητικά

Εμμανουήλ Καραλής: Στη 2η θέση του Diamond League με άλμα στα 6 μέτρα

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 1 ώρα
Κρήτη

Κίνδυνος στα Χανιά: Πέταξαν αμίαντο κοντά σε σπίτια – Ανησυχούν οι κάτοικοι

Διαβάστε περισσότερα