Ηράκλειο: 29oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Πληρώστε εφάπαξ για να γλιτώσετε από τόκους και προσαυξήσεις

18.05.2024, 20:12

Απαλλαγή από τόκους και προσαυξήσεις

O Δήμος Μινώα Πεδιάδας, πριν την λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης, δίνει την ευκαιρία στους οφειλέτες για διάφορους λόγους, να εξοφλήσουν εφάπαξ την ληξιπρόθεσμη οφειλή τους με απαλλαγή από τόκους και προσαυξήσεις.

Οι πολίτες μπορούν άμεσα να καταθέτουν την αίτηση τους στα δημοτικά καταστήματα Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού αλλά και να την αποστείλουν με email στο web@minoapediadas.gr με την οποία θα ζητούν την απαλλαγή από τόκους και προσαυξήσεις, βάσει της παρ. 3 του άρθρου 174 του Ν.3463/2006, με την τεκμηρίωση της ανωτέρας βίας, η οποία αναφέρεται στη προσυμπληρωμένη αίτηση που διαθέτει η υπηρεσία και η οποία έχει αναρτηθεί ως επισυναπτόμενο αρχείο, στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.minoapediadas.gr ) και ειδικά στην ανάρτηση https://shorturl.at/kquI1

Οι αιτήσεις απευθύνονται στη Δημοτική Επιτροπή του Δήμου, η οποία λαμβάνει τη σχετική απόφαση περί απαλλαγής από τους τόκους και τις προσαυξήσεις και στη συνέχεια ο οφειλέτης ενημερώνεται προκειμένου να καταβάλει το υπόλοιπο ποσό και να εξοφλήσει. Είναι αυτονόητο ότι συνεχίζει ισχύει παράλληλα η διαδικασία ρύθμισης με βάσει τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος.