Ηράκλειο: 31oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Δολοφονία τοπογράφου: Στο μικροσκόπιο η «Μαφία της Μυκόνου»

10.07.2024, 17:05

Τα σοβαρά αδικήματα που θα ερευνηθούν

Έρευνα για τη «μαφία της Μυκόνου» ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό. Μάλιστα στην επιστολή της ζητά την ενδελεχή έρευνα για δράσεις οργανωμένου εγκλήματος στο νησί της Μυκόνου και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό φέρνει και πάλι την εισαγγελέα στο νησί της Μυκόνου αλλά και στα άλλα νησιά των Κυκλάδων, καθώς δεν είναι πρώτη φορά που παραγγέλνετε προκαταρκτική εξέταση. Αυτή τη φορά η έρευνα είναι σε βάθος, προκειμένου να διερευνηθούν σωρεία σοβαρών κακουργημάτων που φέρονται να διαπράττονται με έδρα τα νησιά αυτά. Μάλιστα, η δράση του οργανωμένου εγκλήματος επεκτείνεται, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η κα Αδειλίνη στο έγγραφό της με την παραγγελία της προς τον Αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών, Εποπτεύοντα στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στη δίωξη του Οργανωμένου Εγκλήματος, μιλά για την χαρακτηριζόμενη μαφία της Μυκόνου και ζητεί να ενημερώνεται στο εξής για τα αποτελέσματα των ερευνών που αφορούν το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο συνδέεται με σοβαρά αδικήματα, γύρω από τις αγοραπωλησίες ακινήτων, από τα ναρκωτικά, τις ανθρωποκτονίες, την παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων, τις σωματικές βλάβες και άλλα.

Πηγή: ertnews.gr

Διαβάστε επίσης:

 


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα