Ηράκλειο: 13oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Λασίθι: Παρουσιάζεται το βιβλίο «Ζωές απέναντι»

10.02.2024, 21:57

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου

Οι εκδόσεις Διόπτρα το βιβλιοπωλείο Αερόστατο και η Στέγη Βιτζέντζος Κορνάρος διοργανώνουν εκδήλωση με τη συγγραφέα Άννα Γαλανού με αφορμή το νέο της βιβλίο «Ζωές Απέναντι»

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 18:30 στο ισόγειο της Στέγης (Β. Κορνάρου 97 Σητεία 72300)

«Έξι γυναίκες, μια ιστορία με κοινό συνδετικό κρίκο που ενώνει όλα τα κομμάτια μιας μακράς ιστορίας. Έξι γυναίκες, κακοποιημένες από τον ίδιο άντρα. Θα καταφέρουν να αποδοθεί δικαιοσύνη; »

Για το βιβλίο θα μιλήσουν :

Μαρία Βασιλάκη – Φιλόλογος
Νικολέτα Σπυριδάκη – Ψυχολόγος (MSC) Ψυχοθεραπεύτρια

«Το μήνυμα του βιβλίου είναι: ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ. ΜΙΛΑΜΕ! Αυτό είναι το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα για να καταφέρει η κακοποιημένη γυναίκα να ανοίξει την πόρτα στη ζωή.»

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η ΑΝΝΑ ΓΑΛΑΝΟΥ γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Πεζά Ηρακλείου Κρήτης. Γράφει από νεαρή ηλικία και έχει ασχοληθεί με τα περισσότερα είδη του πεζού και έμμετρου λόγου: μυθιστοριογραφία, διηγήματα, ποίηση, παιδική λογοτεχνία, παραμύθια, στίχους, θεατρικά και δοκίμια. Για το έργο της συνολικά, έχει
τιμηθεί με πολλά πανελλήνια βραβεία και διακρίσεις.

Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν τα τρία βιβλία της ιστορικής τριλογίας «Οι Δρόμοι της Καταιγίδας» -Θυσία, Εκδίκηση, Εξιλέωση-, καθώς και τα μυθιστορήματα: Οι τρεις φωτιές, Στην Πόλη των λυγμών, Μαργκώ, Αντιμέτωποι με το χθες, Το παράπονό μου μια κραυγή, Όταν φεύγουν τα σύννεφα, Σμαράγδι στη βροχή, Τότε που τραγουδούσαν οι θεοί.