Ηράκλειο: 20oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ενισχύεται ο δήμος Χανίων με 13 νέα οχήματα (φώτο)

27.10.2023, 12:54

Σύμφωνα με την ανάρτηση του δημάρχουν, Παναγιώτη Σημανδηράκη

Ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης,  προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποιώντας στον κόσμο πως ενισχύθηκε ο στόλος του δήμου Χανίων με 13 νέα οχήματα.

Τα 8 οχήματα προορίζονται για το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” και τα 4 για άλλες υπηρεσίες του δήμου Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε:

«Με 13 νέα οχήματα, ανανεώνουμε τον στόλο μας και αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες για τους πολίτες των Χανίων! Μετά από 20 και πλέον χρόνια, ο Δήμος Χανίων αποκτά 8 νέα οχήματα για τις κοινωνικές υπηρεσίες που προσφέρει σε ευπαθείς πολίτες μέσα από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»!

Και δεν σταματάμε εκεί! Με 4 νέα υπερσύγχρονα και ολοκαίνουρια αυτοκίνητα από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», κάνουμε τα πρώτα βήματα για την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, σε συνδυασμό με τα 5 ηλεκτρικά λεωφορεία που ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους των Χανίων! Εννοείται μαζί με τους νέους ταχυ-φορτιστές που επιτρέπουν γρήγορη φόρτιση και μεγαλύτερη αυτονομία για τα οχήματά μας.

Εξοικονομούμε πόρους, μειώνουμε τους ρύπους προς το περιβάλλον και εκσυγχρονιζόμαστε, με νέες τεχνολογίες στις υπηρεσίες μας! Τα Χανιά πρωτοπορούν, ο Δήμος μας αλλάζει!»