Ηράκλειο: 34oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Skaramazuzu: Το ελληνικό παιχνίδι περιπέτειας κυκλοφόρησε στο Steam (βίντεο)

05.04.2024, 4:10

Από την ελληνική ομάδα ανάπτυξης, Iphigames

Η Iphigames, μια γνωστή ελληνική ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών, μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο 2D παιχνίδι περιπέτειας που ονομάζεται “Σκαραμαzούζου”. Το παιχνίδι υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο, παράξενους χαρακτήρες και γρίφους.

Το Skaramazuzu σάς προσκαλεί να ανακαλύψετε την αλήθεια. Ο πρωταγωνιστής Zuzu ξεκινάει ένα συγκινητικό ταξίδι ώστε να βρει τις απαντήσεις που αναζητά σχετικά με το νόημα της ύπαρξης του! Μέσα σε αυτό θα συναντήσει τόσο παράξενους όσο και χαριτωμένους χαρακτήρες, με τον καθένα από αυτούς να παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι περιέχει μοναδικές τοποθεσίες και χαρακτήρες, οι οποίοι ζωντανεύουν με προσεκτική και ακριβή σχεδίαση μέσω των κλασικών 2D animations! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύχρηστα εργαλεία για να χρησιμοποιήσετε τα πολύτιμα αντικείμενα που θα συναντήσετε.

Ξεχωρίζουν, επίσης, τα υψηλής ποιότητας ηχητικά εφέ, τα οποία εμπλουτίζουν και αποτυπώνουν σε ρεαλιστικό βαθμό τις εκφραστικές αντιδράσεις και τα συνεχώς μεταβαλλόμενα συναισθήματα των πρωταγωνιστών.

Ο τίτλος είναι διαθέσιμος στο Steam και κυκλοφορεί σε προνομιακή τιμή στα 8.28 ευρώ, ενώ από τις 15 Απριλίου και μετά, θα μπορείτε να το βρείτε στα 9.75 ευρώ.

Πηγή: unboxholics.com

Διαβάστε επίσης:

Marvel Rivals: Το νέο ομαδικό παιχνίδι σε στυλ Overwatch

Άλλαξε logo η Lamborghini

Θύματα deepfake πορνογραφίας σχεδόν 4.000 celebrities