Ηράκλειο: 16oC
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Επόμενο Δελτίο ειδήσεων σε

Σοφία Βόσσου: Με ποιο πασίγνωστο τραγουδιστή είχε σχέση για οκτώ μήνες;

11.02.2024, 1:48

Η γνωστή τραγουδίστρια σε μια προσωπική εξομολόγηση

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην εφημερίδα On Time και στην Ρενέ Σαραντινού για τη σχέση που είχε με τον Σταμάτη Γονίδη και κράτησε για οκτώ μήνες.

Η άγνωστη σχέση της Βόσσου με τον Γονίδη

«Δεν έκρυβα τις σχέσεις μου. Είχα σχέση με τον Σταμάτη Γονίδη για περίπου οκτώ μήνες, δεν κράτησε πολύ. Ο Σταμάτης ήταν πάρα πολύ γλυκό πλάσμα, ήταν πολύ τρυφερός και δοτικός μαζί μου. Έχω να θυμάμαι τα καλύτερα, πραγματικά.

Η σχέση είχε δημιουργηθεί τότε που είχαμε κάνει το τραγούδι «Δε μ’ αγαπάς και το ξέρω». Λίγο πριν κάνουμε το ντουέτο, υπήρξε ένα φλερτ. Εμένα μου άρεσε πάντα ο Σταμάτης και του άρεσα κι εκείνου. Έπειτα από καιρό που βγαίναμε, ήρθε από μόνο του.»

Για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Ναι σε όλα, γιατί σε αυτή την κοινωνία που ζούμε, η οποία έχει φτάσει στα άκρα, με βιαστές και κακοποιητικές συμπεριφορές σε γυναίκες και άντρες, με βιαστές ζώων, όλα αυτά τα πλάσματα προέρχονται από «νορμάλ» οικογένειες. Μπορεί να υπάρχει κι ένα άλλο σύστημα για το μεγάλωμα των παιδιών. Πρέπει να παντρευτείς, πρέπει να κάνεις παιδιά, πρέπει να φαίνεσαι άντρας, ενώ δεν θέλεις να είσαι, γιατί είσαι πιο θηλυκή φύση, γιατί… τι θα πει η γειτόνισσα, ότι έκανα γιο και ο γιος μου βγήκε π@@@@ης… Ορίστε πού μας οδήγησαν τα «χρηστά» ήθη.

Ποιος άνθρωπος είναι αυτός που θα στερήσει σε μια καινούρια ζωή το να βαπτιστεί, επειδή είναι παιδί των γκέι; Ο Χριστός, που το ακούει αυτό, δεν ξέρω τι θα κάνει. Δεν έχει κανένας δικαίωμα σε αυτό, να στερήσει τη βάπτιση από μια καινούρια ζωή» αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια.