Ηράκλειο: 34oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Στον ανακριτή σήμερα ο Κωνσταντίνος Φλώρος

25.04.2024, 10:06

Κατηγορείται για κακούργημα

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος, κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για την επίθεση μέσα στη Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος, που παραμένει κρατούμενος από χθες μετά την προθεσμία που έλαβε από τον ανακριτή, καλείται να απολογηθεί για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του.

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του κ. Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία, για διάπραξη κακουργήματος και έτσι ο ανεξάρτητος βουλευτής συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του.

Με κάταγμα στη μύτη και νάρθηκα στο χέρι ο Β. Γραμμένος

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την επίθεση, ο Βασίλης Γραμμένος υπέστη κάταγμα στη μύτη. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο βουλευτής υπέστη: «κάταγμα ρινικών οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής, και άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός. Κατόπιν αυτών, ο κ. Γραμμένος θα χρειαστεί νάρθηκα ανάπαυσης πηχεοκαρπικής, φάκελο ανάρτησης – ανάπαυσης βραχίονα και συνιστάται αναρρωτική άδεια 10 ημερών».