Ηράκλειο: 28oC

Στραπατσάδα με λουκάνικο φέτα και τορτίγες (βίντεο)

14.06.2024, 3:40

Ένα άκρως καλοκαιρινό φαγητό με συνταγή του Τίμου Ζαχαράτου

Το καλοκαίρι επιβάλλει την παραδοσιακή στραπατσάδα, ένα πεντανόστιμο πιάτο που αξιοποιεί τις φρέσκες ντομάτες της εποχής. Ο Τίμος Ζαχαράτος, στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», μας δείχνει βήμα-βήμα πώς να φτιάξουμε αυτή τη γευστική συνταγή.

Υλικά:

  • 10 αβγά
  • 4 ντομάτες ώριμες
  • 100 γρ. φέτα
  • 100 γρ. λουκάνικο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα

2 τορτίγιες

Διαβάστε επίσης:

Κοτόπουλο ογκρατέν με πατάτες και γραβιέρα 

Χοιρινό µε λαχανικά στην κατσαρόλα 

Τάρτα κοτόπουλο με γραβιέρα