Έτοιμα με μόνο δύο υλικά
Πάρτε τα μήλα σας, πλύντε τα καλά, κόψτε τα σε λεπτές φέτες, πασπαλίστε τα με κανέλα και ψήστε τα μέχρι να γίνουν τραγανά. Ναι, είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.
- 1 μεγάλο κόκκινο τραγανό μήλο
- 1 κ.τ.γ. κανέλα
*χρησιμοποιήστε ένα μήλο για κάθε άτομο
Πώς θα τα φτιάξετε:
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 90 βαθμούς Κελσίου.
- Βάλτε λαδόκολλα στη σχάρα σας ή στο ρηχό ταψί σας.
- Πλύνετε τα μήλα σας και κόψτε τα με το μαντολίνο σε λεπτές φετούλες.
- Τοποθετήστε τις φέτες μήλου στη λαδόκολλα και πασπαλίστε κανέλα (ή και ζάχαρη αν θέλετε)
- Ψήστε για περίπου μία ώρα και αναποδογυρίστε τις φέτες μήλου.
- Πασπαλίστε ξανά με λίγη κανέλα και ψήστε για ακόμη μία ώρα.
- Αφήστε να κρυώσουν για 5 λεπτά και βάλτε τα σε ένα μπολ.
- Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με ένα ντιπάκι
Πηγή: mothersblog.gr
Διαβάστε επίσης:
Κρεμ μπρουλέ μανταρίνι από τον Άκη Πετρετζίκη
Αλμυρό κέικ πίτσα από τον Άκη Πετρετζίκη
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα
Δημοφιλή
Ηράκλειο: Σε αυξημένη επιφυλακή την Κυριακή 13 Ιουλίου το Λιμεναρχείο Ηρακλείου
Βόλος: Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο
Χανιά: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μεταναστών στην πλατεία Σούδας
Κρήτη: Δείτε το βίντεο με την viral μαντινάδα που γράφτηκε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Όλη την επιδότηση την έχω φαγωμένη»