Ηράκλειο: 28oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Coldplay: Έστησαν καρεκλάκια και στρώματα θαλάσσης έξω από το ΟΑΚΑ

08.06.2024, 11:35

Οι πόρτες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:00

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ απόψε και αύριο, Κυριακή.

Περίπου 60.000 θεατές αναμένονται να δώσουν το παρών κάνοντας την ατμόσφαιρα εκρηκτική.

Το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει την εμπειρία του θρυλικού πλέον sold out υπερθεάματος «Music of the spheres».

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του enikos.gr, παρά τη ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν «πιάσει θέση» έξω από το ΟΑΚΑ. Έχοντας μαζί τους μπουκαλάκια με νερό, καθισματάκια, ακόμη και στρώματα θαλάσσης προκειμένου να κάθονται ή να ξαπλώνουν, περιμένουν έξω από το Στάδιο. Είναι έτοιμοι από καιρό για το μουσικό γεγονός της χρονιάς.

Οι πόρτες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:00. Η Αντωνία Καούρη θα εμφανιστεί στη σκηνή κατά 19:00 και, μία ώρα αργότερα, θα ακολουθήσει η Maisie Peters. Πάντως, οι Coldplay θα ανέβουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του με τίτλο «Music of the Spheres», κατά τις 21:15.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ΑΡΕΝΑΣ, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης από όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (Είσοδος Κύμης, Είσοδος Ειρήνης, Είσοδος Αρτέμιδος, Είσοδος Ιασώ, Είσοδος Πεζογέφυρας) ΕΚΤΟΣ από τις Πύλες της Λεωφόρου ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ. Ακολουθώντας τη σήμανση οι κάτοχοι εισιτηρίων θα οδηγηθούν στην Είσοδο της Αρένας.

Διαβάστε επίσης:

Οι «Coldplay» στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Αντωνία Καούρη: Θα ανοίξει τις συναυλίες των Coldplay στην Αθήνα

Κανονικά η συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ