Ηράκλειο: 13oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Κανονικά η συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ

11.02.2024, 11:34

Η ανακοίνωση του Μητσοτάκη

Οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ, που είναι ήδη sold out, θα γίνουν κανονικά στις 8 και 9 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (11/02) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook με την εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις εργασίες που γίνονται στο ΟΑΚΑ, γράφοντας – μεταξύ άλλων – το εξής: «Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου».

Ακόμα, ο πρωθυπουργός πρόσθεσε το εξής: «Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost… When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους. Καλή Κυριακή και ευχαριστώ για τον χρόνο σας!».