Ηράκλειο: 26oC
Δείτε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Σπιτικό frozen yogurt με γεύση μάνγκο

10.06.2024, 20:42

Μία συνταγή που θα λατρέψετε!

Υλικά για 2-4 άτομα

2 φρέσκα μάνγκο κομμένα σε κύβους
2 φλιτζάνια γιαούρτι σακούλας ή με 10 % λιπαρά
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

  • Χτυπήστε καλά το μάνγκο στο μπλέντερ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Προσθέστε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά (γιαούρτι, ζάχαρη, αλάτι, βανίλια) και ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να πάρει την υφή απαλής και λείας κρέμας.
  • Για περίπου 25 λεπτά δουλεύετε το μείγμα σας στην παγωτομηχανή, μέχρι να παγώσει καλά.
  • Στην περίπτωση που δεν έχετε παγωτομηχανή προσπερνάτε αυτό το βήμα.
  • Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ ή ατομικά κυπελάκια και το αφήνετε στην κατάψυξη για περίπου 6 ώρες.
  • Αν θέλετε να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να βγάλετε το μπολ από την κατάψυξη ενδιάμεσα μία δύο φορές και να ανακατέψετε το μείγμα καλά με ένα κουτάλι.

Διαβάστε επίσης: