Μία συνταγή που θα λατρέψετε!
Υλικά για 2-4 άτομα
2 φρέσκα μάνγκο κομμένα σε κύβους
2 φλιτζάνια γιαούρτι σακούλας ή με 10 % λιπαρά
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
- Χτυπήστε καλά το μάνγκο στο μπλέντερ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Προσθέστε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά (γιαούρτι, ζάχαρη, αλάτι, βανίλια) και ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να πάρει την υφή απαλής και λείας κρέμας.
- Για περίπου 25 λεπτά δουλεύετε το μείγμα σας στην παγωτομηχανή, μέχρι να παγώσει καλά.
- Στην περίπτωση που δεν έχετε παγωτομηχανή προσπερνάτε αυτό το βήμα.
- Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ ή ατομικά κυπελάκια και το αφήνετε στην κατάψυξη για περίπου 6 ώρες.
- Αν θέλετε να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να βγάλετε το μπολ από την κατάψυξη ενδιάμεσα μία δύο φορές και να ανακατέψετε το μείγμα καλά με ένα κουτάλι.
Διαβάστε επίσης:
Δημοφιλή
Θρήνος στο κρητικό μπάσκετ: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Μάρκος Ναλετάκης
Θλίψη στα Χανιά για το θάνατο του γνωστού εικαστικού Ευτύχη Παλλήκαρη
Σε ποια χωριά της Κρήτης καταργείται ο ΕΝΦΙΑ - Αναλυτικά η λίστα με τους οικισμούς
Ηράκλειο: Σε αυτά τα χωριά καταργείται ο ΕΝΦΙΑ
Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός αγρότης με σφαίρα από καραμπίνα
Πρώτο «τραπέζι πίστα» σε διάσημο καφέ του Κολωνακίου ο... «Φραπές»
Αποκαρδιωτικές εικόνες στην Κρήτη: Κοπάδι αιγοπροβάτων «αφάνισε» αμπέλι (Φωτογραφίες)
Νέο αίμα στους δρόμους της Κρήτης - Νεκρός 57χρονος άνδρας σε τροχαίο
Λασίθι: Επικίνδυνη προσπέραση λεωφορείου σε διπλή γραμμή (φωτογραφία)