Τα υλικά και η εκτέλεση
Μια εύκολη συνταγή με τέλεια γεύση και το φίνο άρωμα που χαρίζει στο παγωτό το θυμαρίσιο μέλι.
Υλικά
- 750 γρ. άπαχο γιαούρτι
- 75 ml θυμαρίσιο μέλι
- 150 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια
- 2 κ.σ. τρίμματα σοκολάτας
Εκτέλεση
- Ξεκινάμε το παγωτό γιαούρτι με μέλι και σοκολάτα, ανακατεύοντας σε ένα μπολ το γιαούρτι, το μέλι και τη σοκολάτα.
- Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
- Το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή ή το παγώνουμε στην κατάψυξη και μόλις αρχίσει να σφίγγει το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει.
- Προς τα τελευταία χτυπήματα που θα έχει κάνει σώμα (θα στέκεται) προσθέτουμε τα καρύδια.
- Το σερβίρουμε σε ποτήρια παγωτού, περιχύνουμε, αν θέλουμε, λίγο μέλι και πασπαλίζουμε καρύδια και τριμμένη σοκολάτα.
Πηγή: argiro.gr
Διαβάστε επίσης:
Δημοφιλή
Οι νέοι κανόνες που ισχύουν για τα ταξίδια από αύριο Κυριακή 12/10
Ηράκλειο: Σοκ για γαμπρό στις Μαλάδες - Η νύφη ήταν... ο πεθερός του! Δείτε βίντεο
Χανιά: Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα - «Έφυγε» ο Γιάννης Θάνου
Αν γεννήθηκες μία από αυτές τις 6 μέρες τότε σε περιμένουν πολλά λεφτά
Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνα (φωτογραφίες)
Καταγγελία σε βάρος γνωστής Ελληνίδας influencer – Δεν επιστρέφει ρούχα αξίας 2.500 ευρώ
Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό γυναίκας στον δρόμο προς Χάρακα
Η περιπέτεια υγείας της Αλέκας Παπαρήγα και οι ευχαριστίες της
Κρήτη: Τραγωδία στην Μεσαρά - Νεκρή μέσα στην θάλασσα εντοπίστηκε γυναίκα