Ηράκλειο: 28oC

Παγωτό γιαούρτι με μέλι, καρύδια και σοκολάτα

18.06.2024, 0:41

Τα υλικά και η εκτέλεση

Μια εύκολη συνταγή με τέλεια γεύση και το φίνο άρωμα που χαρίζει στο παγωτό το θυμαρίσιο μέλι.

Υλικά

  • 750 γρ. άπαχο γιαούρτι
  • 75 ml θυμαρίσιο μέλι
  • 150 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια
  • 2 κ.σ. τρίμματα σοκολάτας

Εκτέλεση

  • Ξεκινάμε το παγωτό γιαούρτι με μέλι και σοκολάτα, ανακατεύοντας σε ένα μπολ το γιαούρτι, το μέλι και τη σοκολάτα.
  • Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
  • Το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή ή το παγώνουμε στην κατάψυξη και μόλις αρχίσει να σφίγγει το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει.
  • Προς τα τελευταία χτυπήματα που θα έχει κάνει σώμα (θα στέκεται) προσθέτουμε τα καρύδια.
  • Το σερβίρουμε σε ποτήρια παγωτού, περιχύνουμε, αν θέλουμε, λίγο μέλι και πασπαλίζουμε καρύδια και τριμμένη σοκολάτα.

Πηγή: argiro.gr

Διαβάστε επίσης:

πριν από 2 λεπτά
Ελλάδα

Ανατριχιαστική καταγγελία – 17χρονη έζησε σεξουαλική παρενόχληση από τον 60χρονο θείο της

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 10 λεπτά
Οικονομία

Ακίνητα: Έρχεται πιστοποιητικό καλοπληρωτή για ενοικιαστές

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 10 λεπτά
Αθλητικά

Σπανούλης: «Οι παίκτες μου έχουν καρδιά, για να μην πω… τι άλλο» (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 15 λεπτά
Ηράκλειο

«Όχι» σε διαδικασίες εξπρές για τη μονάδα καύσης απορριμμάτων στην Κρήτη

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 16 λεπτά
Ελλάδα

Απίστευτο περιστατικό στη Λήμνο: Πυροβολούσε με καραμπίνα γιατί του χτύπησαν το μηχανάκι

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 17 λεπτά
Style

Ποια φωτογραφία έχει τα περισσότερα likes στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 23 λεπτά
Style

Ξανά στο χειρουργείο ο Άρης Μουγκοπέτρος – Δείτε την ανάρτησή του

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 24 λεπτά
Πολιτική

Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση λειτουργεί στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης» (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 28 λεπτά
Ελλάδα

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Ανετράπη εκσκαφέας μέσα στο νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα
πριν από 35 λεπτά
Ελλάδα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέος προσωρινός πρόεδρος ο Γιάννης Καββαδάς

Διαβάστε περισσότερα